Medisch pedicure Bronckhorst

MargaPedicure 

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crème behandeling of heerlijke ontspannende massage kunt u een hoop vervelende klachten al voorkomen.
Maar u kunt veel meer doen: bezoek regelmatig eens een pedicure!

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten/huid en eventuele aanwezige drukplekken. Vervolgens wordt er gekozen voor een geschikte behandeling. Dit kan een volledige behandeling zijn, de pedicure standaard een deelbehandeling of een uitgebreide behandeling. 

Een standaard behandeling is een behandeling waarbij zowel de nagels en de nagelomgeving worden geknipt en verzorgd, aanwezige drukplekken zoals eelt en/of likdoorns worden verwijderd en indien aanwezig een ingroeiende nagel behandeld op de juiste wijze. Een deelbehandeling houdt in dat er één specifiek onderdeel wordt behandeld dus: alléén de nagels knippen of alléén een likdoorn verwijderen of alléén eelt verwijderen etc. De uitgebreide behandeling wordt gekozen wanneer u nooit of lang niet meer bij een pedicure bent geweest  of al geruime tijd uw eigen voeten niet meer verzorgd en klachten genegeerd hebt. Dan spreek je van verwaarloosde voeten. De behandeling zal meer tijd in beslag nemen, kies in dat geval voor deze behandeling.

Heeft u last van schimmelnagels, of zoals dat in de volksmond heet: kalknagels? Of wilt u nu eindelijk eens af van die pijnlijke kloven of dikke lelijke nagels? Schroom niet, ik kan samen met u een passende behandeling starten om u hier vanaf te helpen. Vergis u niet, vaak zijn dit klachten waar u misschien al lang mee rondloopt, dus het vergt tijd en geduld om hier weer vanaf te komen.

Een goede voetverzorging is voor jong en oud, man en vrouw dus voor iedereen van belang.

Om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan, kunt u mij vooraf beter even bellen, mailen of appen voor advies of een afspraak. 


Ook kunt u Online zelf een afspraak inplannen.


https://MedischpedicureBronckhorst.boekingapp.nl
E-mailen
Bellen