Medisch pedicure Bronckhorst

Marga
Mijn naam is Marga en ik ben in 2011 begonnen als pedicure. In de loop der jaren heb ik doorgeleerd en ben ik Medisch Pedicure geworden. Medisch pedicure betekent dat ik naast iedereen die voetverzorging belangrijk vindt ook iedereen met een medische behoefte aan voetverzorging kan en mag helpen. Een medische behoefte kan zijn iemand met Diabetes of Reuma, Verwaarloosde of Spastische voeten en Oudere voeten. Ook kankerpatiënten kunnen rekenen op een professionele en gepaste behandeling.
Heeft u Diabetes en recht op een vergoeding van een voetbehandeling binnen de zorgketen, neem dan contact op met uw diabetesverpleegkundige, praktijkondersteuner of podotherapeut om doorverwezen te kunnen worden. De medisch pedicure die uw voeten behandeld moet namelijk een samenwerkingsovereenkomst hebben met de desbetreffende podotherapeut om het behandeltraject in gang te zetten. Heeft u Diabetes maar valt u buiten de zorgketen en bent u wel aanvullend verzekerd, dan heeft u in de meeste gevallen ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van de voetzorg. Dit geldt ook wanneer u Reumatoïde Artritis hebt, hart en vaatlijden, een spierziekte of nierfalen hebt.  Vraag via uw huisarts een doorverwijzing voor de podotherapeut zodat er gekeken kan worden of u ook recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de voetzorg.

Als Medisch pedicure mag ik ook ingroeiende nagels behandelen door bijvoorbeeld het plaatsen van een nagelbeugel. Met gel en acryl kunnen nagels gerepareerd worden, ik maak ortheses en breng, indien nodig, viltpakkingen aan om lokaal drukontlasting toe te passen.

Door regelmatig cursussen, opleidingen, workshops en lezingen te volgen houd ik mijn kennis op peil en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Hierdoor kan ik elke behandeling voorzien van kwaliteit en garantie.

Ook cosmetische voetverzorging zoals voet - en onderbeenmassage, spa pedicure, het zetten van gellak maar ook manicure behoort tot de mogelijkheden.

Behandelingen kunnen naar wens gecombineerd worden of cadeau gegeven worden door middel van een cadeaubon. 

Wilt u twee of meer behandelingen combineren, boek dan deze behandelingen achter elkaar zodat er voldoende tijd voor u wordt vrijgemaakt.

Komt u voor het eerst in de praktijk boek dan altijd een standaard behandeling. Er is dan voldoende tijd om uw voet gerelateerde klachten te bespreken en behandelen.

Plan zelf uw afspraak in:
Klik om naar de online agenda te gaan

https://MedischpedicureBronckhorst.boekingapp.nl

Volg Medisch Pedicure Marga op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en leuke win acties!

https://www.facebook.com/Medischpedicurebronckhorst
E-mailen
Bellen