Medisch pedicure Bronckhorst

MargaGezond eten heeft een sterke, positieve invloed op lichaam en geest. Het zorgt voor een gezond spijsverteringssysteem, heeft een reinigende en opbouwende werking, geeft energie en verhoogt de werking van ons immuunsysteem.
Als voedingsdeskundige geef ik jou advies op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en leefstijl. Je kan met veel uiteenlopende vragen bij een voedingsdeskundige terecht. Een voedingsdeskundige analyseert je vraag en geeft vervolgens persoonlijk advies op het gebied van voeding en leefstijl.
Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Een deel daarvan wordt bepaald door je leefstijl bijvoorbeeld je werk, sport, hobby’s etc. Gratis koolhydraatarme weekmenu’s die veelal via social media worden aangeboden, maaltijden in poedervorm en shakes kunnen voor een korte periode werken maar omdat ze niet zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften zullen ze op de lange termijn steeds moeilijker worden om vol te houden. Gewoonweg omdat jouw lichaam te weinig of niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Sterker nog, ze leiden tot ernstige tekorten en zijn de motor van het jojo-effect.
Ik leer jou hoe je inzicht kunt krijgen in jouw eetpatroon, hoe jij jouw levensstijl blijvend kunt veranderen en toch volop kunt blijven genieten.
Ik vertel jou niet wat je ‘niet mag eten’ maar ik leer jou gezonde keuzes te maken.
Lukt het jou niet om zelf je voedingspatroon en/of je leefstijl te veranderen? Wil jij daar hulp en begeleiding bij? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en ga samen met mij het coaching traject in!


 Het eerste kennismakingsgesprek duurt 15 tot 30 minuten en is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en leg ik je uit wat we gaan doen en wat de kosten zijn. 

Maak online jouw afspraak en zet de eerste stappen naar een nieuwe leefstijl en kies voor blijvend resultaat!
 https://medischpedicurebronckhorst.boekingapp.nl
E-mailen
Bellen