Medisch pedicure Bronckhorst

MargaPedicure 

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crème behandeling of heerlijke ontspannende massage kunt u een hoop vervelende klachten al voorkomen.
Maar u kunt veel meer doen: bezoek regelmatig eens een pedicure!

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten/huid en eventuele aanwezige drukplekken. Vervolgens wordt er gekozen voor een geschikte behandeling. Dit kan een volledige behandeling zijn, de pedicure standaard, of een deelbehandeling. Een deelbehandeling houdt in dat er één specifiek onderdeel wordt behandeld dus: alléén de nagels knippen of alléén een likdoorn verwijderen of alléén eelt verwijderen etc.

Heeft u last van schimmelnagels, of zoals dat in de volksmond heet: kalknagels? Of wilt u nu eindelijk eens af van die pijnlijke kloven of dikke lelijke nagels? Schroom niet, ik kan samen met u een passende behandeling starten om u hier vanaf te helpen. Vergis u niet, vaak zijn dit klachten waar u misschien al lang mee rondloopt, dus het vergt tijd en geduld om hier weer vanaf te komen.

Een goede voetverzorging is voor jong en oud, man en vrouw dus voor iedereen van belang.

Om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan, kunt u mij vooraf beter even bellen, mailen of appen voor advies of een afspraak. 

Ook kunt u Online zelf een afspraak inplannen.


https://MedischpedicureBronckhorst.boekingapp.nl
E-mailen
Bellen