Medisch pedicure Bronckhorst

 

Voeding 

Gezond eten heeft een sterke, positieve invloed op lichaam en geest. Het zorgt voor een gezond spijsverteringssysteem, heeft een reinigende en opbouwende werking, geeft energie en verhoogt de werking van ons immuunsysteem.

Als voedingsdeskundige geef ik jou advies op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en leefstijl. Je kan met veel uiteenlopende vragen bij een voedingsdeskundige terecht. Een voedingsdeskundige analyseert je vraag en geeft vervolgens persoonlijk advies op het gebied van voeding en leefstijl.

Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Een deel daarvan wordt bepaald door je leefstijl bijvoorbeeld je werk, sport, hobby’s etc. Gratis koolhydraatarme weekmenu’s die veelal via social media worden aangeboden, maaltijden in poedervorm en shakes kunnen voor een korte periode werken maar omdat ze niet zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften zullen ze op de lange termijn steeds moeilijker worden om vol te houden. Gewoonweg omdat jouw lichaam te weinig of niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Sterker nog, ze leiden tot ernstige tekorten en zijn de motor van het jojo-effect.

Als voedingsdeskundige leer ik jou hoe je inzicht kunt krijgen in jouw eetpatroon, hoe jij jouw levensstijl blijvend kunt veranderen en toch volop kunt blijven genieten. Ik vertel jou niet wat je ‘niet mag eten’ maar ik leer jou gezonde keuzes te maken door je te leren wat je wel mag eten!

Lukt het jou niet om zelf je voedingspatroon en/of je leefstijl te veranderen? Wil jij daar hulp en begeleiding bij? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.

Ook sporters, zowel amateur als professioneel, kunnen bij mij terecht. Als sportvoedingsdeskundige ga ik samen met jou aan de slag om het beste uit jouw sportprestatie te halen door middel van de juiste voeding

 

Hoe het werkt:

Tijdens het intakegesprek neem ik behalve een aantal persoonlijke gegevens, ook een voedingsintake met je door. We bespreken jouw leefstijl en voedingspatroon. Het intakegesprek zal maximaal 90 minuten duren. Aan de hand van alle verzamelde gegevens ga ik een persoonlijk voedingsadvies voor maken. Het kan zijn dat ik je vraag om eerst een voedingsdagboek bij te houden. € 85

Na het intakegesprek volgt het voedingsadvies gesprek. Tijdens het voedingsadviesgesprek, welke ongeveer een week later zal plaatsvinden, nemen wij samen het voedingsadvies door. Als het nodig is kunnen wij nog wat wijzigingen aanbrengen. Na afloop stuur ik je het advies per mail zodat je het advies altijd kunt nalezen. Dit gesprek duurt maximaal 60 minuten. € 55

Hierna zullen we tijdens een vervolgconsult de voortgang bespreken. Hier bespreken we eventuele knelpunten en we bespreken onze doelen. We zullen het voedingspatroon steeds een beetje aanscherpen waar dat nodig is, waardoor we naar een optimaal resultaat zullen toewerken. Een vervolgconsult mag zo vaak herhaald worden naar wens en duurt maximaal 40 minuten. € 35

Telefonisch of E-mail consult: € 15

 

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde consult-tijd in rekening gebracht.

Medisch pedicure Bronckhorst
info@salonmarga.nl