Medisch pedicure Bronckhorst

Wanneer u een behandeling boekt bij mij gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

 - Behandelingen uitsluitend op afspraak. Soms komt het voor dat ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan aannemen, spreek dan de voicemail in en ik bel u terug zodra ik kan.

- Betalingen kunt u contant voldoen, per pin of betalen via een tikkie is mogelijk. Wilt u een factuur bij uw betaling geeft u dit dan aan. De factuur wordt dan na het afrekenen voor u uitgedraaid. Een factuur via de mail is ook mogelijk, deze stuur ik u dan toe als de behandeling heeft plaats gevonden.

- Kunt u, om welke reden dan ook, de afspraak niet nakomen, zeg de afspraak dan minimaal 24 uur van te voren af. Dan kan ik de voor u gereserveerde tijd opnieuw inplannen.

- Bent u de afspraak vergeten tijdig te annuleren en/of u verschijnt niet op de gemaakte afspraak dan ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

- Vergoeding van de behandeling bij Diabetes- en Reuma patiënten is in sommige gevallen mogelijk. Informeer hierover zelf elk jaar bij uw eigen zorgverzekering over de mogelijkheden. Deze voorwaarden kunnen jaarlijks wijzigen.

- De behandeling van Diabetici met een zorgplan van de podotherapeut wordt rechtstreeks bij de podotherapeut gedeclareerd. De behandeling gebeurd dan volgens het zorgplan dat is vastgelegd door de podotherapeut.

- Wilt u naast de medisch noodzakelijke voetzorg uit het zorgplan uw behandeling aanvullen met cosmetische of andere niet medisch noodzakelijke voetzorg, dan moet u hiervoor een kleine eigen bijdrage betalen. U kunt dit per behandeling aangeven.

- Tot slot: bent u tevreden zegt het voort; heeft u klachten kom terug. Wellicht kunnen wij er dan samen uitkomen.

Top | info@salonmarga.nl